Svenska
Gamereactor
nyheter
New World

New World har tappat 500 000 spelare sedan lanseringen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

New World fick en riktigt, riktigt bra start när det äntligen lanserades i slutet av september. Faktum är att flera mätningar bekräftar att det som mest var över 900 000 spelare samtidigt på Steam i början av oktober.

Men nu, dryga månaden senare, har många av dessa spelare försvunnit. Enligt SteamCharts har nämligen majoriteten av spelarna försvunnit. Rekordet sattes den 3 oktober och låg då på 913 027 spelare, men under helgen har det varit 404 438 stycken, en minskning med 56% jämfört med när rekordet sattes.

Många menar dock att spelarna fortfarande vill lira, men att de tekniska problem som varit fått många att vänta medan Amazon försöker lösa allt. Spelar du fortfarande New World och trodde du att det skulle tappa så snabbt?

New World

Tack Forbes

Relaterade texter

5
New WorldScore

New World

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har landstigit Aeternum och provat på Amazon Studios nya ambitiösa onlinerollspel...

0
Chefen för Amazon Games har avgått

Chefen för Amazon Games har avgått

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Tack vare sitt enorma kapital och sina hårda affärsmetoder har Amazon nått stora framgångar inom ett antal branscher, inte minst streaming, konsumentvaror och logistik....

0
New Worlds Server Transfer-funktion försenas

New Worlds Server Transfer-funktion försenas

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det är fortfarande en mycket, mycket lång kö för de som vill spela New World, särskilt på de servrar som är befolkade av många spelare. Det finns förstås en lösning,...Loading next content