Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Overwatch 2

New York Excelsior har tappat hela sin lista

Overwatch League-laget kommer att genomgå en fullständig ombyggnad för säsongen 2023.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

New York Excelsior hade ingen bra Overwatch League-säsong 2022. Laget misslyckades med att ta sig till slutspelet efter att ha haft ett av de sämsta rekorden i hela ligan, varför det inte är helt förvånande att höra att det kommer att bli radikala förändringar för säsongen 2023.

Som anges i en tweet har hela NYXL-listan 2022 släppts, vilket innebär att en fullständig ombyggnad är i horisonten för nästa år. Detta innebär att Lim "Flora" Young-woo, Kim "Yaki" Jun-ki, Kim "Kellan" Min-jae, Kang "Gangnamjin" Nam-jin, Jeon "Ho1" Ho-won och An "ANSOONJAE" Soon-jae alla är fria agenter från och med nu.

"Idag säger vi adjö till den nuvarande Excelsior-listan.

" Vi vill tacka dem alla för deras fortsatta hårda arbete under hela säsongen, och vi önskar dem det bästa i framtiden; de kommer alltid att vara en del av NYXL-familjen."

Det finns inget ord just nu vart dessa spelare kommer att vara på väg för säsongen 2023, eller vem NYXL tittar på för att skriva på som deras ersättare.

Overwatch 2

Relaterade texter

Overwatch 2Score

Overwatch 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blizzards uppföljare är här, men hur står det sig som uppföljare till ett av det senaste decenniets bästa multiplayer-spel?Loading next content