Svenska
Gamereactor
nyheter
Nickelodeon All-Star Brawl

Nickelodeons All-Star Brawl har genererat mängder av memes

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tänk dig att man tar Nintendos populära fightingspel, Super Smash Bros. och så ersätter man Mario, Bowser och alla andra ikoniska karaktärer med Svampbob Fyrkant, Bläckvard Tentakel, Patrik Stjärna och Herr Krabba och låter dem göra upp i olika undervattensarenor. Det är precis vad GameMill Entertainment har gjort i kommande Nickelodeon All-Star Brawl.

Det finns ju en stor anledning till att Smash Bros. fungerar så väl som koncept och det är att karaktärerna gör sig väl som fighters. Många har till och med vapen men hur ser det egentligen ut nere i djupet? Visst, Herr Krabba har klor men sen då? Ta Patrick till exempel, han är en sjöstjärna. Vem skakar i stövlarna om man möter honom? Benny Plankton är förvisso ond långt in i själen men samtidigt, han är ett plankton. Det behövs ett mikroskop för att ens se att han är förbannad.

Detta faktum har gjort att internet just nu svämmar över av memes. Ända sedan GameMill annonserade spelet i tisdags har Twitter och Reddit fyllts av hånfulla pikar mot de så kallade krigarna från Nickelodeon.

Nickelodeon All-Star Brawl släpps någon gång senare i år.

Är du sugen på att piska plankton?

Nickelodeon All-Star Brawl

Relaterade texter

Nu kan du vinna en SpongeBob-Xbox

Nu kan du vinna en SpongeBob-Xbox

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Nickelodeon All-Star Brawl släpptes som bekant nyligen och som ett led i den marknadsföringen ger nu Microsoft och utgivaren GameMill Entertainment fansen chansen att...Loading next content