Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata har sålt över fem miljoner exemplar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Original-Nier från 2009 får idag betraktas som något av en kultklassiker för trogna fans, men faktum är att det varken sålde väl eller fick bra betyg. Med efterföljaren Nier: Automata, har det dock gått bättre.

Det släpptes år 2017 och blev snabbt populärt, och nu meddelas via seriens officiella Twitter-konto att det sålt över fem miljoner exemplar. Att låta Plutonium Games ta över utvecklingen, tycks alltså ha varit ett genidrag (ettan utvecklades av Cavia).

Den 23 april är det för övrigt premiärdags för Nier: Replicant, som då släpps till PC, Playstation 4 och Xbox One. Det är en remaster av original-Nier från Playstation 3 (en version som aldrig kom till väst, vi fick nöja oss med Xbox 360).

Nier: Automata

Relaterade texter

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Platinum Games är tillbaka med vad de brukar göra bäst. Nier: Automata är snabbt, galet och fullproppat med stringtrosor, men är det roligt?

0
Nier: Automata klart för Xbox Game Pass

Nier: Automata klart för Xbox Game Pass

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Square Enix hade fler goda nyheter än den påkostade nyutgåvan av det första Nier-spelet att leverera under helgen. De passade nämligen även på att avslöja att Nier:...Loading next content