Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Nier: Automata

Nier: Automata klart för Xbox Game Pass

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Square Enix hade fler goda nyheter än den påkostade nyutgåvan av det första Nier-spelet att leverera under helgen. De passade nämligen även på att avslöja att Nier: Automata blir en del av Xbox Game Pass den 2 april i den så kallade Become as Gods-utgåvan.

Därmed får du även de extra skins och annat som ingick när spelet släpptes till Xbox One, något vi tippar på att 2B-fansen kommer uppskatta. Vill du veta varför du bör spela detta, så gör du det här. Vi påminner även om att Nier: Automata rullar på i 4K och 60 bilder per sekund för alla som har Xbox One X.

Nier: Automata

Relaterade texter

Nier: AutomataScore

Nier: Automata

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Platinum Games är tillbaka med vad de brukar göra bäst. Nier: Automata är snabbt, galet och fullproppat med stringtrosor, men är det roligt?

0
Nier: Automata klart för Xbox Game Pass

Nier: Automata klart för Xbox Game Pass

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Square Enix hade fler goda nyheter än den påkostade nyutgåvan av det första Nier-spelet att leverera under helgen. De passade nämligen även på att avslöja att Nier:...Loading next content