Svenska
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Ninja kallar Call of Duty-spelare "äckliga"

Den berömda Fortnite-streameren håller inte tillbaka när han går efter CoD-spelare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ninja är en av de mest kända streamarna runt. Han har dykt upp på Ellen, fått en serietidning gjord för honom och ses av miljoner varje månad. Ändå är han också känd för att vara lite kontroversiell här och där.

Den här gången har Ninja en förutsägelse för CoD-spelare och säger att spelet kommer att vara fullt av fel men att spelare fortfarande kommer att falla för det och säga att det är bra.

"Jag kommer att gå ut på en lem och säga att den nya CoD kommer att vara full av glitches och fuskare när den lanseras", sa Ninja. "Men gissa vad: skottlossningen kommer fortfarande att vara bra, och folk kommer att jizza över rörligheten. Att du äckliga... psykiskt misshandlad... som spelare kommer att falla för det."

Kunde kanske ha gjort sin poäng utan vissa ordval men vi ser typ vad han menar. Varje år släpps en ny CoD, och trots att spelserien inte riktigt utvecklas kommer fansen fortfarande att plocka upp den med blind lydnad.

Håller du med Ninja?

Call of Duty: Modern Warfare III

Relaterade texter

Call of Duty: Modern Warfare IIIScore

Call of Duty: Modern Warfare III

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Årets upplaga av Activisions hyperpopulära actionmonolit är släppt och det råder noll tvekan om att det är det svagaste i spelseriens mångåriga historia. Petter har recenserat...Loading next content