Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
AKTUELLT: E3 2021-täckning

Nintendo hade högst antal tittare under E3 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är såklart subjektivt att säga vem som hade den bästa E3-konferensen, men en sak som inte går att ifrågasätta är tittarsiffrorna. Stream Hatchet avslöjade nyligen på Twitter med sig av de högsta tittarsiffrorna för konferenserna på E3 (dessa siffror inkluderar Twitch- och Youtube-tittare), och det var Nintendo som hade flest med en toppnotering på 3,1 miljoner. Föga förvånande följde Microsoft på en andraplats med 2,3 miljoner följt av Ubisoft på 1,4 miljoner.

Nintendos E3-showcase bjöd på mycket spännande, inte minst en trailer för Zelda: Breath of the Wild 2 och flera spännande nya spelutannonseringar. Bland de mest spännande av dessa var Metroid Dread, det första nya 2D-spelet i serien på 19 år, och Mario Party Superstars, en samling av några av de bästa minispelen och spelplanerna.

Nintendo hade högst antal tittare under E3 2021

Tack Nintendo LifeLoading next content