Svenska
Gamereactor
nyheter

Nintendo lyckades sälja en ny Wii U-konsol i år

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att ha sålt nästan 102 miljoner Wii så var 13,6 miljoner sålda Wii U-konsoler givetvis en enorm besvikelse. Men trots att konsolen officiellt slutade stödjas av Nintendo 2017, samma år som Nintendo Switch hade release, så har man i USA ändå lyckats sälja en ny Wii U-konsol, i butik, under detta året. Även om Nintendo köpte tillbaka de konsoler som fanns i handeln så verkar det som att någon butik har lyckats kränga en ny maskin och det är enligt rapporten första gången detta sker sedan maj förra året.

X frågar sig en användare hur detta kan ha skett när Nintendo då köpte tillbaka alla konsoler och svaret från industrianalytikern Mat Piscatella, som tagit del av en rapport från Circana Retail Tracking Service som för data över hur många konsoler som säljs, kort och gott: "So you never lost your keys or misplaced a sock?"

Att en eller flera butiker helt enkelt inte sålde tillbaka konsolerna låter ju faktiskt inte helt orimligt och en lycklig kund fick således med sig en sprillans ny Wii U hem.

Nintendo lyckades sälja en ny Wii U-konsol i år
Kolla på min fina nya Wii U!


Loading next content