Svenska
Gamereactor
nyheter
No Rest for the Wicked

No Rest for the Wicked innehåller hemliga hyllningar av Ori-serien

Det är uppenbart att Moon Studios älskar sin Ori-serie och trots att de nu går vidare med något helt nytt, kommer det ändå finnas spår av Oris äventyr...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

På torsdag är det premiärdags för No Rest for the Wicked, det tredje spelet från Moon Studios och det första som inte bygger på Ori-universumet vi lärde oss älska i Ori and the Blind Forest och Ori and the Will of the Wisps. Det betyder dock inte att vi därmed kan glömma några spår av Ori-serien.

Tvärtom. Via X bekräftar nu Moon Studios medgrundare och game director Thomas Mahler att det kommer finnas Ori-hyllningar i No Rest for the Wicked, dock utan att vilja berätta vad det handlar, om då detta är något "you'll have to find out for yourself".

Så sent som tidigare i veckan antydde för övrigt Mahler att han kan tänka sig att återvända till Ori-serien en tredje gång och har redan namnet på spelet klart, något du kan läsa mer om här. Om du vill spela Ori-serien kan vi rekommendera att du köper Ori: The Collection med 67% rabatt på Xbox Spring Sale (eller bara laddar ner titlarna med Game Pass).

No Rest for the Wicked
No Rest for the Wicked släpps till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X.

Relaterade texter

No Rest for the Wicked (Early Access)Score

No Rest for the Wicked (Early Access)

RECENSION. Skrivet av Marcus Persson

Mackan har kämpat mot vedervärdiga ting i Moon Studios gruvligt vackra, våldsamma men likväl direkt ofullständiga spel som skapar mer frustration än vad det underhåller.Loading next content