Svenska
Gamereactor
nyheter
Deadpool

Nolan North vill att Marvel ska göra ett nytt Deadpool-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Deadpool-spelet som släpptes år 2013 var tyvärr långt ifrån så bra som det borde ha varit, även om humorn onekligen fanns där. Spelet gavs dock ut av Activision, som sedan dess förlorat rättigheterna till Marvel, och chanserna för en uppföljare såg därmed länge små ut.

Men Nolan North (mest känd som Nathan Drake), som spelade Deadpool i spelet, hoppas ändå att det blir av och till Comic Book Movie säger han, att han hoppas på att få jobba med ett nytt spel. Tydligen har han själv knuffat på Marvel för att det ska bli av efter att ha varit inblandad i produktionen av Marvel's Avengers (Nolan North spelar där Tony Stark).

Nolan North säger sig även vara ett stort fan av Ryan Reynolds arbete med karaktären, och tycker att sistnämnda bör få göra en cameo om en eventuell uppföljare någonsin blir av. Med tanke på hur aktiva Marvel varit i spelvärlden senaste tiden, får man väl ändå säga att det inte längre är orimligt att de återigen vill göra något med just Deadpool.

Deadpool

Relaterade texter

DeadpoolScore

Deadpool

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

En miljard snuskiga skämt, en speedad hjälte och halvdan spelbarhet. Ungefär så tycker vi om High Moon Studios tolkning av Marvel-hjälten DeadpoolLoading next content