Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

Nordamerikanska Valorant Challengers Series startar i januari

Det kommer att vara värd för The Knights och kommer att se 12 lag tävla om en plats i Ascension-turneringen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Medan Valorant Champions Tour faktiskt inte startar förrän i februari 2023, när den brasilianska kickoff-turneringen hålls, kommer konkurrenskraftiga Valorant först att vara tillbaka på det nya året i början av januari när den nordamerikanska Challengers League debuterar.

Med tanke på att 12 lag alla tävlar mot varandra om en plats i Ascension-turneringen, där chansen att tävla i globala Valorant-evenemang kommer att erbjudas, kommer Challengers League att starta i januari och kommer att vara värd för The Knights organisation.

När det gäller vilka som kommer att tävla i ligan får vi veta att sex lag kommer att bjudas in direkt, och de andra sex kommer att tjäna platser genom att tävla i de öppna kvalen som kommer att hållas från och med den 9 januari.

Valorant

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content