Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
esports
Valorant

NRG har börjat avslöja sin Valorant lista

Hittills har lagets tränare och en spelare presenterats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Valorant offseason har verkligen tagit fart den här veckan, med olika organisationer och lag som alla tillkännager listor och spelare som kommer att utgöra sin trupp när Valorant Champions Tour återvänder 2023.

För detta ändamål är det senaste laget som kommer in på hypen NRG, som har startat vad som kallas en roster reveal week, genom att tillkännage både en av sina spelare och även tränaren som kommer att hantera dem.

Tränaren kommer att vara det återvändande ansiktet på Chet "Chet" Singh, som tidigare var en del av NRG: s trupp redan i början av 2021, innan han spelade med en samling andra listor och slutligen hamnade på OpTic Gaming senast där han kom tvåa i Valorant Champions -evenemanget för 2022.

Annars är den första spelaren som har tillkännagivits Pujan "FNS" Mehta, en annan individ som tidigare var en del av tvåan OpTic-laget.

Räkna med ytterligare roster avslöjar när veckan fortsätter.

Valorant
NRG Esports

Relaterade texter

9
ValorantScore

Valorant

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Riot Games Valorant är äntligen ute och Henric har tillbringat sin lediga tid till att avgöra hur bra det faktiskt är...Loading next content