Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Nu får du dubbel XP i Star Wars Battlefront II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För att försöka begränsa utbredningen av coronaviruset som just nu härjar i världen, har folk börjat tillbringa mer tid hemma. Det har lett till lyft för digitala speltjänster men också för videostreaming som Netflix och HBO. Nu passar även EA och Dice på att göra livet lite roligare för gamers i karantän.

Fram till och med den 27 mars kommer det nämligen delas ut dubbel XP i Star Wars Battlefront II och helgen som följer på det blir det rent av tredubbel XP. Detta skriver community manager Ben Walke på Twitter:

"We're turning on x2 Experience in Star Wars Battlefront II up until March 27, and then it'll be a x3 Experience weekend.

May the Force be with you."

Bakgrunden till beslutet kom från en Reddit-tråd där en användare taggade Walke och skrev att det borde vara dubbel XP i Battlefront II under pandemin. Bara en timme senare svarade Walke att detta nu alltså blir av.

Vi hoppas att fler spelföretag gör liknande grejer för att göra det roligare för folk att hålla sig hemma och därmed inte smitta andra och heller inte utsättas själva. Vad tycker du om detta tilltag?

Star Wars Battlefront II

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...Loading next content