Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K21

Nu finns NBA 2K21-soundtracket på Spotify

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du ser fram emot NBA 2K21 och vill värma upp lite extra inför lanseringen den 4 september, då tycker vi att du ska passa på att lyssna på spelets soundtrack. Det har nu nämligen gjorts tillgängligt via Spotify.

NBA 2K21 släpps till Playstation 4, Xbox One, PC, Stadia och Nintendo Switch - samt kommer senare även till Playstation 5 och Xbox Series X. Det har dock ingen fri uppgradering, så du måste köpa spelet igen om du vill avnjuta det till de nyare formaten (dessa versioner har dessutom högre pris).

NBA 2K21

Relaterade texter

NBA 2K21Score

NBA 2K21

RECENSION. Skrivet av Johan Vahlström

Medan NBA-slutspelet pågår i "bubblan" kan vi nu spela virtuell basket. Johan har testat om bollarna studsar som de ska i årets NBA 2K-spel.

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

Nu är NBA 2K21 gratis till PC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Spekulationerna om vilket "mystiskt spel" Epic Games skulle släppa gratis i sin butik under gårdagen har gått varma senaste veckan. Men nu finns det tillgängligt och vi...

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

GRTV News: Annonser tillagda i NBA 2K21

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Gamereactor TV News är en daglig grej som görs snabbt, raskt, för att vi ska kunna reagera på stekheta nyheter från spelvärlden strax efter att de letat sig ut på nätet....Loading next content