Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Blair Witch

Nu har Blair Witch släppts till Playstation 4 tillsammans med ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var i augusti som PC- och Xbox One-spelare fick chansen att skrämmas av Bloober Teams rysliga skräckäventyr Blair Witch, vilket utspelas i den kusliga Black Hills-skogen. Nu är det dock äntligen dags även för Playstation 4-spelarna att ta del av det otäcka och sedan igår finns spelet att ladda hem - komplett med Playstation 4 Pro-stöd.

Som namnet antyder är det baserat på skräckfilmen The Blair Witch Project, där du axlar rollen som Ellis. Han är en före detta polis med ett brokigt förflutet som tillsammans med sin hund Bullet letar efter en försvunnen ung pojke. Vill du veta mer om spelet, så tipsar vi om vår recension (men vi kan åtminstone avslöja att det är en höjdare).

En lanseringstrailer för Playstation 4-versionen (som innehåller nya 'Good Boy Pack', vilket nu även finns till PC och Xbox One) hittar du nedan.

HQ
Blair Witch

Relaterade texter

1
Man of Medan vs Blair Witch

Man of Medan vs Blair Witch

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

Två skräckspel med helt olika upplägg släpptes ungefär samtidigt. Det är dags att bestämma vilket av dem som egentligen är bäst!Loading next content