Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout 4

Nu har PS5- och Xbox Series S/X-versionen av Fallout 4 släppts

Och det handlar inte bara om bättre grafik och liknande, utan Bethesda har även lagt till ett nytt uppdrag samt nytt innehåll...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det bästa hade varit om den hade släppts den 11 april tillsammans med Prime Video-premiären av Fallout-serien, men den kostnadsfria uppdateringen av Fallout 4 till Playstation 5 och Xbox Series S/X har nu lanserats (även som PC-patch). Dessa nextgen-versioner innehåller inte bara en grafisk ansiktslyftning och förbättrad prestanda, utan även nytt innehåll.

Det mest intressanta för de av oss som redan sprungit runt i Commonwealth tidigare som Sole Survivor av Shelter 111, har vi ett nytt sidouppdrag som heter Echoes of the Past, där vi måste stoppa Enclave från att etablera sig i närheten av Boston.

Enclave (organisationen som bildades av ättlingar till högt uppsatta amerikanska regeringstjänstemän efter kriget) är en av de mest olycksbådande och obskyra organisationerna i Wasteland, och deras närvaro kan rubba maktbalansen mellan Institute, Railroad och Brotherhood of Steel i regionen. Deras vapen och Servo Armour är vida överlägsna de rivaliserande fraktionernas... vilket är anledningen till att vi gärna plundrar dem från deras lik. Patchen lägger till följande föremål i spelet:


  • Enclave weapon skins

  • Enclave armour skins

  • Tesla Weapon

  • Hellfire Servo Armour

  • X-02 Servo Armour

  • Heavy Incinerator

Fallout 4-bosättare lär även älska den nya Halloween Workshop, som innehåller ritningar för att bygga 38 nya dekorationer med skräcktema samt även ett paket med improviserade vapen.

Alla nya versioner som släpps idag körs i 60 bilder per sekund, och om du spelar till PC via Steam kan du dessutom glädja dig åt att spelet nu är Steam Deck-verifierat. Är du redo och sugen att återvända till ödemarken och Commonwealth i Fallout 4?

Fallout 4
Dags att röja runt i Commonwealth igen.

Relaterade texter

Fallout 4: AutomatronScore

Fallout 4: Automatron

RECENSION. Skrivet av Cecilia Fjällström

Den första expansionen uppmärksammar ödemarkens dödliga plåtburkar och tar dig med på en kort men intressant resa, in i maskinistens lya...Loading next content