Svenska
Gamereactor
nyheter

Nu kan du köpa Resident Evil-trilogin DRM-fritt på GOG.com

Äntligen går det att köpa spelen som gjorde Capcom till skräckgenrens kungar till PC och faktiskt äga dem för all framtid...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter en liten svacka för drygt tio år sedan I samband med lanseringen av Resident Evil 6, har Capcom verkligen hittar storformen igen för serien med både enastående nya delar samt påkostade och hyllade remakes.

Om du känner för en liten historielektion och vill återvända till när allt började, så har Capcom ju presenterat planer på att lansera originaltrilogin via GOG.com. De har redan släppt det första spelet i serien för €9,99 och de två andra är på väg. Vill du ha dem alla finns även en bundle för €24,99 att köpa (där Resident Evil 2 och 3 som sagt lanseras lite senare).

Det fina med GOG.com är naturligtvis att det som vanligt handlar om DRM-fria lanseringar som alltså är dina för tid och evighet. Originalet baseras på 1997 års PC-utgåva, men har lite nya finesser (inte minst stöd för moderna handkontroller) och tekniska optimeringar samt fungerar såklart utan problem till Windows 10 och 11.


Nu kan du köpa Resident Evil-trilogin DRM-fritt på GOG.com
Ett av tidernas bästa spel. Punkt.


Loading next content