Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

Nu kan du skaffa husdjur i No Man's Sky

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Över fyra år har gått sedan No Man's Sky lanserades i ett tämligen ofärdigt skick. De flesta utvecklare hade lämnat spelet åt sitt öde, men Hello Games har gjort det motsatta och ständigt gett oss imponerande expansioner gratis. Och idag är det dags för ännu en.

Nu kan du ladda ner en uppdatering som heter Companion till No Man's Sky, och som namnet antyder handlar det främst om att skaffa sig en partner. Då talar vi inte om en annan person att dela livet med, utan istället möjligheten att tämja någon av de oräkneliga varelserna som finns på planeterna. När detta är gjort kan de kallas in nästan var du än är, utbildas för att söka efter resurser, skydda dig, gräva efter saker och mycket mer. Faktum är att vissa av dem till och med kommer att kunna lägga ägg och därmed säkerställa en ny generation av konstigheter. En av anledningarna till att detta är möjligt är att din dräkt nu kan förstå vad många av varelserna säger (det blir intressant att se hur lång tid det tar innan du hör samma sak om och om igen).

Naturligtvis kommer det att vara möjligt att göra dina kompanjoner extra unika genom att förse dem med tillbehör. Ett annat alternativ är att ändra DNA:t i ägget för att skapa en varelse som passar smak eller byta gener med en annan spelare som du tycker har ett coolt husdjur.

Uppdateringen förbättrar uppenbarligen också lite av grafiken och laddningstiderna, så det finns mycket att njuta av här. Du kan se lite av vad som väntar i trailern nedan.

HQ
No Man's Sky

Relaterade texter

No Man's SkyScore

No Man's Sky

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

REWIND! Gamereactor backar bandet, kikar närmare på allt som skett under de gångna fyra åren och slår fast att detta idag är ett helt annat spel än vid premiären. Därmed vankas nytt betyg!

0
No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

No Man's Sky lanseras till Switch i oktober

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Man kan väl lugnt slå fast att Hello Games inte legat på latsidan under de nästan sex år som har gått sedan No Man's Sky släpptes till PC och Playstation 4. Med både...

1
No Man's Sky kommer till Switch i sommar

No Man's Sky kommer till Switch i sommar

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Under den senaste Nintendo Direct utannonserades det att Hello Games vidöppna rymdäventyr kommer till den lilla bärbara konsolen. Preliminärt premiärdatum är ännu inte...Loading next content