Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel's Midnight Suns

Nu kan du spela som Morbius i Marvel's Midnight Suns

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Här på redaktionen älskar vi Marvel's Midnight Suns, det senaste strategispelet från Firaxis Games. Sedan spelet lanserades i december har det kommer att expanderas med två spelbara karaktärer (Deadpool och Venom) med tillhörande uppdrag. Firaxis Games har med andra ord varit duktiga på att släppa expansioner relativt snabbt efter lanseringen och för de som vill ha mer kan vi nu gladeligen berätta att ytterligare en expansion har slagit ned som en blixt från en klar himmel. Nu har nämligen vampyren och Spider-Mans skurk Morbius gjort entré som spelbar karaktär där han också försöker sätta stopp för Hydras ondskefulla vampyrplaner.

De som redan äger säsongspasset till Marvel's Midnight Suns kan redan nu ladda ned tillägget helt utan extra kostnad. De som inte äger säsongspasset kan också göra det, men får då betala en slant för kalaset. Nu när Morbius är ute kvarstår bara Storm som spelbar karaktär innan utvecklarna har släppt all DLC som de utlovat. De spelare som köpt samtliga karaktärer kommer till och med kunna uppleva ett extra uppdrag som summerar den övergripande berättelsen som berättas i expansionerna.

Marvel's Midnight Suns
It's Morbin' Time!

Relaterade texter

Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Det har blivit dags för Firaxis att dunka ut sitt senaste alster fyllt till brädden av stryksugna serietidningsikoner. Patrik har delat ut betyg...Loading next content