Svenska
Gamereactor
nyheter
Psychonauts 2

Nu kan du streama Psychonaut 2-musiken

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Double Fine har beslutat att välsigna våra trumhinnor genom att släppa den första delen av Psychonauts 2-soundtracket online. Denna del av soundtracket, som består av 29 låtar, kan nu streamas på Spotify och Apple Music, och det är planerat att komma till Steam vid ett senare tillfälle. Om du vill äga musiken själv kan du också köpa det för $9,99 via Skill Tree Records. Det finns dock i dagsläget inget besked om när nästa del med resterande låtar kommer att släppas.

Psychonauts 2 bjöd på genreöverskridande musik som komponerades av branschlegendaren Peter Nelson McConnell, som tidigare skapat soundtracket till bland annat Infamous, Day of the Tentacle och Sly Cooper-serien. Detta är inte första gången som McConnell komponerar musik till en Double Fine-titel, eftersom han även gjort musiken till Broken Age, Grim Fandango: Remastered och Brütal Legend.

Psychonauts 2

Relaterade texter

Psychonauts 2Score

Psychonauts 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter 15 långa år är äntligen uppföljaren till Psychonauts här och vi har nu satt betyg på Tim Schafers senaste skapelse...Loading next content