Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
PUBG: Battlegrounds

Nu kommer mountainbikes till PlayerUnknown's Battlegrounds

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Krafton har avslöjat vilket som blir nästa fordon att släppas till PlayerUnknown's Battlegrounds - och den här gången handlar det tydligen om mountainbikes. Dessa läggs till i och med uppdatering 15.1, men går även att cykla på via testservern redan nu.

Mountainbiken skiljer sig ganska mycket från andra fordon, eftersom de kan lootas i hopfällbart skick och avsaknaden av motor gör att de inte heller låter särskilt mycket. Hojarna kan heller inte förstöras eftersom de är just loot, men de har bara plats för en person, och likaså kommer de oftast att hittas i utkanten av banorna. Som snabbast kan de färdas i 62 km/h, men det går givetvis saktare om du vill skjuta samtidigt.

Cyklarna har givetvis inte samma mängd finesser som i Riders Republic, men Krafton skriver ändå att du kommer att kunna hoppa och göra wheelies med dem. När det gäller andra nyheter i uppdateringen, så får flera vapen en ombalansering, vissa platser får en ny utformning och dessutom kommer Ranked season 15 att starta när uppdatering 15.1 släppts.

PUBG: Battlegrounds

Relaterade texterLoading next content