Svenska
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Ny Baldur's Gate III-patch lägger till fler slut på äventyret

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Baldur's Gate Ill-patcharna lägger alltid till nya viktiga saker som spelarna kan fördjupa sig i. Oavsett om det är nya romantiska interaktioner med ens partner eller en hel epilog som utspelar sig efter grundspelet, har Larian ofta gett oss ännu en anledning att ladda en sparfil på nytt.

Snart är det dags för Patch 7 har nu presenterats i ett nytt community-inlägg, där Larian förklarar att nya slut kommer att läggas till. Som vanligt kan vi även förvänta oss massor av buggfixar. Den här gången är det så mycket som åtgärdas att en betaversion av uppdateringen släpps under de kommande veckorna för att PC-spelare ska kunna testa patchen ordentligt.

Om du redan har spelat hundratals timmar och vill kunna förändra något själv, lär du även glädjas över att moddningsverktyg också implementeras i spelet i och med Patch 7, något vi verkligen ser fram emot. Saker som crossplay och fotoläge är på gång, men detta kommer tyvärr inte erbjudas i Patch 7.

Baldur's Gate III
Larian fortsätter förbättra 2023 års bästa spel.

Relaterade texter

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har packat överlevnadskittet för att klara av ett långvarigt återbesök till Sword Coast och för att se om det tredje Baldur's Gate är något vettigt att avsluta sommaren med...Loading next content