Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Ny Halo-designboss utlovar en "mycket spännande ny era"

Det verkar som att ryktet om att 343 Industries påbörjat utvecklingen av ett nytt äventyr i Halo-universumet faktiskt stämmer...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året var både sött och surt för 343 Industries, som tidigt fick se ungefär 100 medarbetare förlora sina jobb, följt av en fantastisk höst med spelare som återvände till Halo Infinite tack vare den utmärkta Season 5: Reckoning och de lysande Forge-tilläggen.

Nu verkar de planera för nya fantastiska äventyr och anställer faktiskt folk igen, en av dem är Chris Matthews - tidigare art director på Gears of War, Battlefield och Forza Motorsport. Han avslöjade själv detta i sin LinkedIn-profil, där han också säger att han ska leda Halo mot nya spännande möjligheter:

"In a hugely turbulent industry it feels hard to celebrate the beginning of something new - but I am incredibly proud to join 343 Industries as Studio Art Director.

This was a culmination of over a decades work, learning and growth as an Art Director and I couldn't be more excited about the opportunity to help lead Halo into a very exciting new era."

Halo-communityn diskuterar redan den sista meningen, men för ett par månader sedan kom ett rykte om att 343 Industries för närvarande utvecklar ett nytt Halo med Unreal Engine 5 istället för den interna Slipspace Engine. Även om vi inte vet om denna "very exciting new era" har något att göra med det projektet, verkar det ganska troligt.

Halo Infinite
Om Chris Matthews talar om singleplayer, multiplayer eller båda återstår att se.

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...Loading next content