Svenska
Gamereactor
nyheter
Arma III

Ny mod lägger till Lego-gubbar i Arma III

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Arma III är visserligen fyra år gammalt, men det har fortfarande ett mycket levande community och moddar har redan från start haft fullt stöd av utvecklarna. Det betyder att det än idag släpps en strid ström av bra innehåll till spelet. Det inkluderar dödsseriösa sådana, men även lättsammare grejer. Det är i sistnämnda kategori vi hittar "Operation Blockhead".

Denna mod kan laddas hem från Steam och lägger till Lego-figurer i Arma III-världen. Modden är dessutom riktigt välgjord och folk från utvecklaren Bohemia Interactive har varit iblandade i utvecklingen.

Kontrasten mellan den sterilt realistiska världen och de ultrakulörta Lego-gubbarna är inget mindre än helt ljuvlig, och vi älskar hur naturligt den blå liraren i bilden nedan håller i sin bössa.

Arma III
Arma IIIArma III

Relaterade texter

Arma IIIScore

Arma III

RECENSION. Skrivet av Simon Eriksson

Bohemia Interactive är tillbaka med ett av årets mest innehållsrika actionspel. Simon har spelat i mängder...

6
Rykte: Arma 4 är under utveckling

Rykte: Arma 4 är under utveckling

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det råder ingen brist på populära actionserier som säljer många miljoner, och många som försöker slå sig in på marknaden misslyckas brutalt. Arma-serien från Bohemia...

2
Ny mod lägger till Lego-gubbar i Arma III

Ny mod lägger till Lego-gubbar i Arma III

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Arma III är visserligen fyra år gammalt, men det har fortfarande ett mycket levande community och moddar har redan från start haft fullt stöd av utvecklarna. Det betyder...Loading next content