Svenska
Gamereactor
nyheter
Path of Exile

Ny Path of Exile-expansion utannonserad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Grinding Gear Games, studion bakom det kostnadsfria actionäventyrsspelet Path of Exile, har nu presenterat den kommande expansionen Ultimatum och även dess releasedatum. Redan den 16 april är det premiärdags till PC och den 21 april till konsolerna. Den 8 april utlovas även en mer ingående presentation.

Trots teaserns korta längd avslöjar den fortfarande att fienden Vaal är involverad i storyn och visar upp några nya förmågor och monster. Dessutom finns det en liten överraskning i slutet av teasern - nämligen Path of Exile 2-logotypen. Det har inte kommit några nyheter om uppföljaren sedan ExileCon 2019, och det ska bli spännande att se vad Grinding Gear Games har i rockärmen till den 8 april.

Path of Exile har släppts till PC, Playstation 4 och Xbox One och lanserades ursprungligen 2021. Det byggs dock kontinuerligt ut med mer innehåll helt gratis, och en ny patch 3.14 är på väg och anländer i samband med Ultimatum i slutet av april. Kort sagt är det mycket spännande att se fram emot för fansen.

HQ
Path of Exile

Relaterade texter

1
Ny Path of Exile-expansion utannonserad

Ny Path of Exile-expansion utannonserad

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Grinding Gear Games, studion bakom det kostnadsfria actionäventyrsspelet Path of Exile, har nu presenterat den kommande expansionen Ultimatum och även dess releasedatum....

1
Fyra expansioner på väg till Path of Exile

Fyra expansioner på väg till Path of Exile

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Grinding Gear Games mästerliga rollspel Path of Exile kommer byggas ut rejält under detta år, något de has bekräftar via sin officiella hemsida. De planerar nämligen inte...Loading next content