Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter

Ny skådespelare klar för Frasiers återkomst

Anders Keith har fått rollen som David Crane, den nu vuxna sonen till Niles och Daphne, som blir en av den nya seriens viktigare karaktärer...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Frasier var en gång en spinoff från Cheers, men är nu redo att få en egen spinoff när Kelsey Grammer återvänder som titelkaraktären Frasier Crane. Den nya serien kommer utspela sig i en ny stad och ha en mestadels ny rollbesättning, och en av dem är sonen till Frasiers bror Niles och hans fru Daphne.

Som Variety rapporterar har nykomlingen Anders Keith fått rollen som David Crane, vilket alltså är Niles och Daphnes son. Han får sällskap av sin rumskamrat Eve, spelad av Jess Salgueiro. Inga andra detaljer har delats om deras personligheter, men det är ändå trevligt att se att projektet går framåt.

De gamla skådespelarna förväntas dyka upp i serien som gäster på samma sätt som Cheers-skådespelarna dök upp i Frasier. Den nya Frasier-serien släpps via Paramount+/SkyShowtime senare i år.

Ny skådespelare klar för Frasiers återkomst
Anders Keith


Loading next content