Svenska
Gamereactor
nyheter
PUBG: Battlegrounds

Ny uppdatering adderar team deathmatch till PUBG

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ingen förstapersonsskjutare är väl komplett utan det klassiska spelläget Team deathmatch? Det verkar studion bakom omåttligt populära PlayerUnknown's Battlegrounds också tycka. Efter en veckas testande av den senaste uppdateringen är arcade nu släppt, en avdelning av PUBG där lite mer lättsamma spellägen kommer att finnas. Än så länge finns det i arcade bara Team deathmatch men räkna med att det i framtiden släpps lite fler lägen.

PlayerUnknown's Battlegrounds version av Team deathmatch spelas i åttamannalag på redan existerande banor (dock kraftigt begränsade sett till storlek). Unikt för Team deathmatch i detta spel är något som kallas "boost gauge", en mätare som fylls upp när du dödar någon och som töms när du tar skada. En fylld mätare krävs för att kunna generera hälsa, detta för att uppmuntra till snabba och campingfria matcher.

Som vi kunde rapportera i december så är Team deathmatch dock inte ett helt främmade spelläge för PlayerUnknown's Battlegrounds som spelserie, dock är det något nytt för huvudspelet. Vi får hoppas att det i arcade snart släpps ännu fler klassiska spellägen, såsom Search & destroy och Free-for-all.

Ska du lira dödsmatch i PUBG?

PUBG: Battlegrounds
Bråkfyllda dödsmatcher med vänner är alltid kul.

Relaterade texterLoading next content