Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 8 Deluxe

Ny uppdatering gör svaga karaktärer starkare i Mario Kart 8 Deluxe

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla som har spelat Mario Kart i allmänhet och Mario Kart 8 Deluxe i synnerhet vet att lättare karaktärer är lättare att styra men att de i gengäld aldrig kan nå de där riktigt höga topphastigheterna. En kompromiss man som spelare har svalt med hull och hår. Det har känts helt rimligt helt enkelt, och rättvist. Nu har Nintendo dock ändrat på det receptet när det gäller Mario Kart 8 Deluxe. Men i stället för att använda sig av det i dag så populära, men också ofta kritiserade systemet att "nerfa" tyngre klasser så har man gett Toad, Peach, Yoshi, Mario, Luigi och alla de andra småttingarna en "speed buff" som gör att man äntligen kan ge Waluigi en ordentlig match.

I den senaste patchen, 2.3.0 så står det att läsa; "improved the performance of some characters and vehicle customizations."

En välkommen förändring för de flesta spelare, enligt communityt men i tävlingssammanhang så har den senaste uppdateringen skapat ett helt nytt problem. Esports GG rapporterar nämligen om att alla rekord satta av den tidigare mer eller mindre oslagbara kombon, Waluigi Wiggler har raderats i och med Patch 2.3.0. Men det är inte den enda problematiken. Det visar sig nu att det finns en helt ny "killer combo", i Mario Kart 8 Deluxe, Rosalina Teddy Buggy, vilket innebär att spelet fortfarande är obalanserat, i synnerhet i Time Trials där den nya konstellationen sopar mattan med motståndet.

Den nya patchen hintar även om framtida DLC-karaktärer, där Birdo redan har adderats till listan. Men det finns också fem nu tomma platser, vilket i princip bekräftar att det kommer att dyka upp fler förare i Mario Kart 8 Deluxe. Vilka dessa blir får vi helt enkelt avvakta och se.

Mario Kart 8 Deluxe

Relaterade texter

Mario Kart 8 DeluxeScore

Mario Kart 8 Deluxe

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Mario och company är tillbaka i sitt mest kompletta racingspel någonsin. Vi har kastat bananskal på varandra och satt betyg...Loading next content