Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead by Daylight

Ny uppdatering till Dead by Daylight orsakar flera buggar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I tisdags släppte Behaviour Interactive en ny uppdatering till Dead by Daylight som förbättrar en mängd olika saker i spelet. Bland annat är spelets affär mycket enklare att bläddra i och det går att förhandsgranska hur moris ser ut med olika utseenden. Flera förmågor har dessutom setts över för att göra spelet ännu mer balanserat. Däremot är inte allt guld och gröna skogar då den nya uppdateringen medfört flera olyckliga buggar.

Raccoon City Police Station har för tillfället stängts av hittills då mördare kan fastna på en specifik plats och inte kunna röra sig på hela matchen. Spelare med epilepsi uppmanas dessutom att inte spela över huvud taget då oavsiktliga vita, blinkande ljus kan orsaka ett anfall. Utöver detta rapporterar flera spelare om en ''gummibandbugg'' som enkelt förklarat handlar om att spelaren förflyttas tillbaka till en bestämd punkt varje gång den försöker röra sig.

Behaviour Interactive har än så länge inte gått ut med när problemen förväntas vara lösta men förmedlar till spelarna att de är fullt medvetna dem och att de jobbar hårt för att eliminera alla buggar så fort som möjligt.

Dead by Daylight
Fyra bugg och en coca-cola!

Relaterade texter

6
Dead by DaylightScore

Dead by Daylight

RECENSION. Skrivet av Mike Holmes, GR EU

R E W I N D ! Behaviours multiplayerspel har förbättrats, polerats samt expanderats rätt rejält sedan premiären, här är vår uppdaterade recension...Loading next content