Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Golf: Super Rush

Nya Mario Golf: Super Rush-karaktärer presenterade

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förutom att vara en plattformshjälte är Mario också något av en idrottsstjärna. Tennis, fotboll, gokart och basket; Mario kan det mesta - och till sommaren får vi återigen bevis på det i och med ett nytt golfspel.

Mario Golf: Super Rush har premiär den 25 juni, och om du är nyfiken på vilka den ikoniska rörmokaren kommer tävla mot, är det värt att titta på spelets nya trailer nedan. Här avslöjas nämligen spelets 16 karaktärer, och förutom de vanliga namnen som Donkey Kong och Luigi får vi skicka bollar ner i sandbunkern som både Pauline och Waluigi.

Spelet inkluderar, som det första Mario Golf-spelet, multiplayer online. En annan nyhet är spelläget speedgolf där du ska slå bollen i realtid och springa runt banan så snabbt som möjligt. Det finns dessutom ett äventyrsläge där du ska försöka få en Mii-karaktär att gå från nybörjarnivå till att bli den nya Tiger Woods (när det gäller golfspelande).

HQ

Relaterade texter

5
Mario Golf: Super RushScore

Mario Golf: Super Rush

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat de stressigaste omgångarna golf någonsin och i samma vända haft roligare med sporten än någonsin förr...Loading next content