Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario RPG

Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Super Mario RPG var självklart en del av dagens Nintendo Direct, och även om vi inte fick se så mycket gameplay, fick vi åtminstone reda på att det inte bara vankas grafiska förbättringar i äventyret.

Det vankas nämligen några nya gameplay-funktioner såväl som återkommande sådana. Fokus i den nya trailern låg på att få till perfekt tajmning i dina attacker. När du träffar en fiende perfekt kommer du kunna göra mer skada, vilket ger ett extra djup.

Som du kan se i trailern nedan låter Super Mario RPG dig också träffa samtliga fiender i en grupp när du får en perfekt tajmad attack. Skadan du orsakar kommer dock inte att vara lika stor, men fortfarande hjälpa till att bekämpa ruskprickarna med effektivt.

HQ
Super Mario RPG

Relaterade texter

Super Mario RPGScore

Super Mario RPG

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Johan har rollspelat tillsammans med Svamprikets mäktigaste hjältar i ett äventyr som bjuder på en helt annorlunda Mario-upplevelse än den vi är vana vid...

1
Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

Nya spelmässiga inslag i Super Mario RPG

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Super Mario RPG var självklart en del av dagens Nintendo Direct, och även om vi inte fick se så mycket gameplay, fick vi åtminstone reda på att det inte bara vankas...Loading next content