Svenska
Gamereactor
nyheter
Torment: Tides of Numenera

Nya Torment-trailers visar upp samlarutgåvorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Lanseringen av InXile Entertainments andliga uppföljare till 1999 års klassiker Planescape: Torment rycker allt närmare, och nu har de släppt två trailers som visar upp de båda samlarutgåvorna Day One samt Collector's Edition.

För dig som missat utspelas Torment: Tides of Numenera en miljard år in i framtiden, och storyn är skriven av Monty Cook. Spelet är science fiction-inspirerat med dragning åt fantasy där teknik ses som något magiskt.

Köper du Day One kan du se fram emot spelets soundtrack, en reseguide på 100 sidor, en karta samt en nedladdningsbar rustning - allt i en stållåda. Collector's Edition är för den som vill ha allt och innehåller rubbet från Day One och en 20 centimeter hög statyett, en inbunden bok på 80 sidor samt en talisman.

Bland utvecklarna av Torment: Tides of Numenera finns flera av de som var med och gjorde Planescape: Torment när det begav sig. Efter en succéartad Kickstarter-insamling står det nu klart att spelet släpps den 28 februari till PC, Playstation 4 och Xbox One. Spelet kan förhandsbokas på denna länk och videos som visar upp samlarutgåvorna hittar du här nedan.

HQ
Torment: Tides of NumeneraTorment: Tides of NumeneraTorment: Tides of Numenera

Relaterade texter

0
Ny Torment: Tides of Numenera-patch ute nu

Ny Torment: Tides of Numenera-patch ute nu

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi gillade verkligen Torment: Tides of Numenera vid lanseringen för två månader sedan (kolla in vår recension), men det hade lite problem med prestandan som sjönk ibland....

0
Gamereactor Live: Torment: Tides of Numenera

Gamereactor Live: Torment: Tides of Numenera

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Inxile Entertainment har senaste åren jobbat på vad som allmänt betraktas som en uppföljare till ett av de bästa rollspelen någonsin, Planescape: Torment. Spelet ifråga...



Loading next content