Svenska
Gamereactor
nyheter

Bakom kulisserna på Aquaman and the Lost Kingdom

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"Aloha DC FanDome, I apologize for the four year wait!" hälsar en supertaggad Jason Momoa när han dyker upp på årets DC FanDome och tar oss med bakom scenen på James Wans uppföljare till succén Aquaman. Momoa visade upp bilder från den första inspelningsdagen och berättade hur den kommer att fokusera hårt på miljöfrågan, någonting han själv brinner för. Vi fick också höra att Aquaman and the Lost Kingdom kommer att höja insatserna rejält jämfört med föregångaren från 2018 och enligt Momoa har han investerat otroligt mycket i den här karaktären och älskar verkligen allt som Aquaman står för.

James Wan har tidigare gått ut och sagt att publiken kan förvänta sig en mognare film den här gången och det var något han upprepade i kväll, men han poängterade också att det inte betyder att den blir mindre kul för det.

Dolph Lundgren återvänder som King Nereus, Amber Heard kommer också tillbaka i rollen som Mera, Patrick Wilson är Orm och Yahya Abdul-Mateen II spelar superskurken Black Manta när Aquaman återvänder till vita duken den 16:e december nästa år.

Aquaman and the Lost Kingdom: Behind the scenes

Bakom kulisserna på Aquaman and the Lost Kingdom


Loading next content