Svenska
Gamereactor
nyheter

Transformers 7 är nu färdiginspelad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

"That's a wrap". Vi antar att just de orden uttalades av regissören Steven Caple Jr. nyligen, eftersom han nyss meddelat att inspelningen av Transformers: Rise of the Beasts nu avslutats. Och inte nog med det, han har också delat en titt på Optimus Prime som lastbil - och vi tror att fans av den ursprungliga tecknade serien från 80-talet kommer att bli mycket nöjda med denna look.

Den här Transformers-filmen är nummer sju i ordningen, men verkar ha väldigt lite att göra med de tidigare installationerna utöver 2018 års succé Bumblebee, och utspelar sig under 1994. Istället är den i huvudsak inspirerad av 90-talets datoranimerade serie Beast Wars, där robotarna kan förvandla sig till djur. Den ansågs passande nog vara något av en fräsch omstart för Transformers på sin tid, och ironiskt nog kan nu Beast Wars återigen vara något som hjälper serien att återuppfinna sig själv.

Anthony Ramos (musikalen Hamilton, A Star is Born) och Dominique Fishback (The Deuce) är bekräftade som huvudrollsinnehavare - medan Peter Cullen återigen gör rösten till Optimus Prime.

Transformers 7 är nu färdiginspelad


Loading next content