Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

God of War släpps till PC i januari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För fem månader sedan lät det som att Uncharted 4: A Thief's End skulle bli nästa Sony-titel att lanseras till PC när företaget inkluderade det i en presentation för sina investerare. Det faktum att Uncharted: Legacy of Thieves Collection sedan utannonserades förra månaden fick det att framstå som i princip stensäkert - men nu visar det sig att ett annat Sony-spel kommer hinna före.

Santa Monica Studio bekräftar nämligen att God of War släpps till PC den 14 januari. Den här versionen kommer att ha bättre grafik, 4K-upplösning och olåst bilduppdatering samtidigt som den också stöder Nvidia Deep Learning Super Sampling (DLSS) och Nvidia Reflex-tekniken. Som om inte det vore nog stöds även ultrabreda skärmar och flera olika handkontroller (inklusive den till Playstation 5).

Specifika detaljer utlovas närmare lanseringen, och en PC-trailer hittar du härunder. Det kan väl inte bara vara vi på redaktionen som nu drömmer om att kunna spela God of War bärbart på Steam Deck?

HQ
God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content