Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War

God of War är nu det tredje mest sålda Playstation 4-spelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Insomniac Games Spider-Man blev den mest sålda exklusiviteten till Playstation 4 och tillika det näst mest sålda till formatet överhuvudtaget när det passerade 20 miljoner exemplar i höstas (endast Grand Theft Auto V har sålt mer), och nu verkar det som om vi får uppdatera tredjeplatsen för mest sålda spel.

Samtidigt som PC-versionen bekräftades igår, bestämde sig Santa Monica Studio nämligen för att avslöja det fantastiska faktum att God of War sålt över 19,5 miljoner exemplar fram till och med augusti. Detta är alltså sålda exemplar och inkluderar inte personer som spelat det via Playstation Now eller laddat ner det till Playstation Plus Collection. Därmed är Kratos comeback är det tredje mest sålda Playstation 4-spelet någonsin, eftersom Uncharted 4: A Thief's End hade sålt cirka 17 miljoner exemplar senast vi fick officiella försäljningssiffror.

God of War

Relaterade texter

God of War (+ PC-versionen)Score

God of War (+ PC-versionen)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kratos är tillbaka. Lika arg som skäggig, med nya gudar att göra livet surt för och en son att ta hand om. Kim Orremark har spelat God of War...



Loading next content