Svenska
Gamereactor
nyheter
Pikmin Bloom

Pokémon Go-spinoffen Pikmin Bloom utannonserad

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Nintendo och Niantic fortsätter sitt samarbete och har nu presenterat en helt ny Pikmin-titel för mobila enheter. I Pikmin Bloom ska du odla många av Pikmins under dina utomhuspromenader och dessa kan sedan plockas för att läggas till din trupp. När du promenerar med dina Pikmin-kompisar kommer blommorna att vakna till liv runt omkring dig, och du kommer att lämna en färgglad väg av kronblad var du än går.

En intressant funktion här är att du kommer att kunna granska den väg du har tagit i slutet av dagen. Här kan du sedan lägga till anteckningar och foton till det som kallas din livslogg, och detta kan vara ett roligt sätt att dokumentera dagar på nya platser du besökt. Dina Pikmin tar dessutom med sig vykort tillbaka från områden du besökt och du kan välja att antingen spara dessa eller skicka dem till dina vänner.

Pikmin Bloom finns nu ute i flera olika regioner, och ska släppas på bred front "under de kommande dagarna". Du kan ta en titt på lanseringstrailern för spelet i videon ovan.

Pikmin Bloom

Relaterade texter



Loading next content