Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim-brädspel når crowdfunding-mål på 28 minuter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den 11 november är det dags för The Elder Scrolls V: Skyrim - Anniversay Edition, en ganska massiv uppdatering av det klassiska rollspelet med massor av extra innehåll, vilket släpps för att fira tioårsjubileet av en seriös kandidat till att vara det kanske bästa rollspelet genom tiderna. Men detta är inte den enda nya Skyrim-relaterade produkten som är på väg.

Mophidius Entertainment har nu lanserat en crowdfunding-kampanj för något som heter The Elder Scrolls V: Skyrim The Adventure Game, kort och gott ett brädspel inriktat på samarbete för upp till fyra spelare. Det verkar innehålla allt man kan begära från ett Skyrim-spel (om pilar i knät finns med, vet vi dock inte), och det ser också riktigt påkostat ut.

Priset är £220 (ungefär 2600 kronor), och det ger dig massor av komponenter för pengarna. Eftersom kampanjen nådde målet på 28 minuter har den redan börjat få stretch goals med 32 dagar kvar att låsa upp mer innehåll. Chansen är alltså stor att du i slutändan får ett helt enormt paket. Det finns även expansioner att välja till om du vill ha ännu mer Skyrim.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterade texterLoading next content