Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel 1943: Rise of Hydra

Påkostat Marvel-spel tycks baseras på Ant-Man eller Fantastic Four

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Skydance och Uncharted-skaparen Amy Hennig nyligen utannonserade att de utvecklar ett spel i Marvel-universumet, ville de inte säga något om vilka karaktärer det baseras på, men nu har vi fått en tydlig ledtråd.

I den senaste streamen av Kevin Smith och Marc Bernardin avslöjar sistnämnda att han har hjälpt Hennig med att skriva storyn i Marvel-spelet. Sedan säger Smith att även han vet några saker om titeln och att en av kommentarerna i chatten gissat rätt om vem/vilka det baseras på. Tack vare detta vet vi nu hyggligt säkert att det är Ant-Man eller Fantastic Four som står i centrum för äventyret.

Vi vågar till och med spekulera i att det handlar om Fantastic Four, då Bernardin kontinuerligt hänvisar till Marvel-karaktärer i plural, vilket han rimligen inte gjort om det var Ant-Man. Vad tror och hoppas du själv på?

Marvel 1943: Rise of Hydra

Relaterade texter

3
Uncharted-skaparen gör Marvel-spel

Uncharted-skaparen gör Marvel-spel

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

På grund av en hel del otur (inställda Star Wars-titlar och Googles beslut att stoppa sin egen Stadia-spelutveckling) har vi inte fått något nytt från Uncharted-skaparen...



Loading next content