Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Forspoken

PS5-exklusiva Forspoken släpps till Microsoft Store med Xbox-Achievements

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de hetaste japanska spelen på väg är Luminous Productions och Square Enix kommande Forspoken. Det utannonserades formellt till PC och Playstation 5 i september och det finns redan en Steam-sida på plats.

Nu visar det sig att Forspoken något överraskande även kommer till Microsoft Store och har redan en butikssida. Detta innebär att Xbox-spelare kan jaga Achievements till sin Gamertag och spela äventyret via PC, dessutom stöds Cloud Saves.

Detta betyder dock inte att det kommer till Xbox (även om det är tidsexklusivt, så det kan dyka upp längre fram), men om det ingår med Xbox Game Pass finns det goda chanser att det också blir en molntitel och därmed spelbart till Android, Ios och Xbox oavsett.

Forspoken

Tack Windows Central

Relaterade texter

1
Forspoken uppvisat i ny trailer

Forspoken uppvisat i ny trailer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Visserligen har Forspoken just blivit försenat från maj till den 11 oktober, men det betyder inte att Square Enix inte kommer att visa upp sina framsteg med det...Loading next content