Svenska
Gamereactor
nyheter
Outriders

Outriders: New Horizon officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

People Can Fly slog redan tidigt fast att Outriders inte är något live service-spel. Det är en komplett upplevelse vars innehåll du kommer åt genom att spela. De sade dock även att traditionella expansioner och uppdateringar kunde komma senare.

Nu är det dags för sistnämnda i och med New Horizon, en enorm gratisuppdatering som erbjuder fyra nya Expeditions komplett med fler vapen, nya fiender och en rad förbättringar av grunderna. Sistnämnda inkluderar bland annat möjligheten att skapa ett mer enhetligt utseende genom att ta designen från något vapen eller utrustning och sedan använda det på något annat.

Spelets nya nya Expeditions är dock det mest spännande. Det handlar om fyra nya områden att besöka där tidsbegränsningen tagits bort. Därmed kan du alltså skjuta dig igenom och utforska i din takt istället för att stressa framåt för att få bra loot. Banorna heter Molten Depths (isgrottor i Eagle Peaks-området), City of Nomads (en slags helig ruinstad), The Marshal's Complex (ta tillbaka en fabrik från rebeller - med en rejäl twist) och The Wellspring (dit du går för att leta artefakter i en brunn som urinvånarna använt för offer).

Vi kommer att recensera Outriders: New Horizon, så håll utkik efter detta här på Gamereactor. Det avslöjades också att vi kan se fram emot en riktig betalad expansion nästa år, Worldslayer, som People Can Fly kommer att berätta mer om vid ett senare tillfälle.

Här nedan hittar du bilder från denna generösa gratisuppdatering som släpps redan imorgon.

OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders
OutridersOutriders

Relaterade texter

OutridersScore

Outriders

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Blytung action och utomjordisk mystik blandas i People Can Flys överraskande underhållande Outriders. Jonas Mäki har lirat det sönder och samman...

0
Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

Massor av nyheter i Outriders: Worldslayer

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Igår fick vi se en ny trailer för den kommande Worldslayer-expansionen som släpps till Outriders den 30 juni, och idag fick vi en mer djupgående presentation av dess...



Loading next content