Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Rykte: Red Dead Redemption 3 är under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Red Dead Redemption behöver knappast någon närmare presentation, det är tillsammans med GTA Rockstars mest älskade spel. Det är nu lite drygt tre år sedan den andra delen släpptes och sedan dess verkar Rockstar mest ha fokuserat på multiplayer-delen.

Men nu verkar det som att en tredje del faktiskt kan vara på väg, det är nämligen en anställd på Rockstar som på sin Linkedin-profil skrivit att han jobbar med just Red Dead Redemption 3 och har så gjort i två års tid, vilket ju bör innebära att utvecklingen kan ha dragit igång ganska snabbt efter att tvåan släppts.

Utöver detta så har även Take-Two's (Rockstars moderbolag) VD Strauss Zelnick i en intervju konstaterat att både GTA och Red Dead Redemption är permanenta franchises och jämfört dessa med James Bond i den mening att det kommer fortsätta komma nya titlar i många år framöver.
Rockstar själva har inte bekräftat om det blir någon tredje del, men ingen rök utan eld sägs det ju även om en utannonsering nog ligger en bit framåt i tiden.

Tror du det blir ett Red Dead Redemption 3?

Red Dead Redemption 2
Blir det en tredje del och vem får vi i så fall följa?

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content