Svenska
Gamereactor
nyheter

Playstation 3-släppet i bilder

GR-läsare fick första maskinen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var trångt om saligheten vid midnatt igår när Playstation 3 lanserades på Webhallen i centrala Stockholm. Kön var sedan länge upplöst (då de köande fått nummerlappar) och enligt uppgifter var inte alla konsoler uppbokade (oklart om de sålde slut under kvällen dock). En hel del tävlingar genomfördes under kvällen och vi fick en pratstund med Arash Nahjavi (Chaz90 här på siten) som köat sedan nio-tiden på torsdagsmorgonen och var nummer ett i kön. Det var en lugn dag för Arash då övriga köande dök upp först framåt 18-tiden.

Playstation 3-släppet i bilder
- Det är rätt mycket folk här trots att den kostar 6200 kronor... konstaterade redaktören.

För sitt köande fick Arash Def Jam: Icon på köpet, och därhemma väntade importerade exemplar av Madden NFL 07, Resistance: Fall of Man och Virtua Fighter 5.

Playstation 3-släppet i bilderPlaystation 3-släppet i bilderPlaystation 3-släppet i bilder
Arash Nahjavi (Chaz90) köper sin Playstation 3, lyfter upp den i triumf och tvingas sedan svara på frågor från Gamereactor.

Sedan tidigare har Arash NES, Mega Drive, Playstation 1 och 2, Xbox och PSP. Han sålde dock sin Xbox 360 för att ha råd med Playstation 3. Ångrar det lite, men ska köpa en ny lagom till att Halo 3 kommer.

Till Playstation 3 ser han mest fram emot att spela Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots och Grand Theft Auto IV.

Playstation 3-släppet i bilderPlaystation 3-släppet i bilderPlaystation 3-släppet i bilder
En himla massa konsoler formade ett berg bakom kassorna.
Playstation 3-släppet i bilder
Vänta lite nu... här är ju killen som köade en vecka för att köpa en Wii - Stainslav! Han har precis köpt en Playstation 3 och ser väldigt glad ut.


Loading next content