Svenska
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Yakuza 8 kommer utspela sig flera år efter Like a Dragon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Yakuza: Like a Dragon hette Ryū ga Gotoku 7 i Japan, men numret ströks i väst eftersom det också var något av en omstart för serien med ny huvudperson och ett nytt stridssystem. Vi antar att Yakuza 8 inte heller kommer att numreras i väst (eller kanske kallas Yakuza: Like a Dragon 2), men låt oss inte fokusera på det just nu.

Istället har Ryu ga Gotoku Studio director Masayoshi Yokoyama nyligen avslöjat under en Famitsu-intervju att en ny installation i serien är på gång, och även delat med sig av några detaljer. Bland annat bekräftade han att nästa spel fortfarande kommer att ha Ichiban Kasuga som huvudperson, men att det kommer att utspela sig flera år efter Yakuza: Like a Dragon. Han sa också detta om Judgment-serien: "We will continue to cherish the Judgement series."

Slutligen avslöjades det att Ryu ga Gotoku Studio även utvecklar andra projekt som inte är relaterade till Yakuza eller Judgment, men vad detta innebär kan vi bara gissa.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Tack ryokutya

Relaterade texter

Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Spelvärldens mest älskvärde tokstolle är tillbaka, denna gång för att göra Hawaii osäkert i ett nytt lika delar humoristiskt som omskakande äventyr till bredden fyllt med klassisk Sega-underhållning...



Loading next content