Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Legendary Edition

Är Mass Effect: Legendary Edition på väg till Xbox Game Pass?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mass Effect: Legendary Edition släpptes i maj och fick ganska bra recensioner, och lyckades på så sätt återupprätta åtminstone en del av förtroendet för både serien och Bioware, där båda delar kämpat med kvaliteten under en lång tid.

Nu verkar det som om det är dags för betydligt fler spelare att njuta av den remastrade trilogin, eftersom Polska Xbox Store-sidan för Mass Effect: Legendary Edition tydligt visar att det är en Xbox Game Pass-titel... vilket det dock inte är, ännu åtminstone. Eftersom det är ett EA-spel betyder det förmodligen att det är på väg att läggas till i deras prenumerationstjänst EA Play - som även ingår med Xbox Game Pass Ultimate.

Det kan naturligtvis också vara ett helt enkelt mänskligt misstag, men låt oss hålla tummarna för att det inte är det. Surfa över till den här länken för att läsa vår recension av Mass Effect: Legendary Edition.

Mass Effect: Legendary Edition

Relaterade texter

Mass Effect: Legendary EditionScore

Mass Effect: Legendary Edition

RECENSION. Skrivet av Måns Lindman

En redan legendarisk trilogi blir ännu bättre i ny uppdaterad version och nykomlingen Måns Lindman har delat ut betyg efter ett par svettiga rymddygn...



Loading next content