Svenska
Gamereactor
nyheter

Reggie Fils-Aimé leder Xbox-event med Microsoft

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Reggie Fils-Aimé var den mycket karismatiska chefen för Nintendo of America från 2004 tills han avgick för två år sedan. Han har dock hållit kontakten med spelbranschen och delar ofta med sig av sina tankar både på Twitter och i podcasts.

I går förbluffade han många människor när han dök upp för att leda ett rundabordssamtal med branschveteraner - detta eftersom det var ett Microsoft-evenemang för att fira att Xbox har fyllt 20 år. Det var flera Xbox-legendarer som deltog, bland annat Ed Fries (som var ansvarig för att Microsoft köpte Bungie och Rare), Peter Moore (som till stor del låg bakom framgången med Xbox 360) och den första Xbox-chefen Robbie Bach.

Men Reggie Fils-Aimé stal en hel del av rampljuset genom att vara värd för evenemanget och börja med att säga:

"I'm sure at this point you're wondering, what is the former president and chief operating officer of Nintendo of America doing at a Microsoft Xbox event? I don't know why I'm here either."

Det var faktiskt en riktigt trevlig diskussion överlag, ungefär 47 minuter lång. Vi kan varmt rekommendera att du kollar in den eftersom det fanns en hel del intressanta saker om hur spelandet förändrats, flyttat online och till och med samtal om Dreamcast. Surfa över hit för att se Fils-Aimé leda diskussionen tillsammans med Xbox-pionjärerna.

Reggie Fils-Aimé leder Xbox-event med Microsoft

Tack Kotaku



Loading next content