Svenska
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Halo Infinite utökas med spellistorna Free For All och Slayer imorgon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de två vanligaste klagomålen på multiplayern i Halo Infinite när det släpptes, var det faktum att det inte fanns några vanliga spellistor, utan att vi tvingades spela slumpmässiga matchtyper. Det var främst en renodlad Slayer-spellista som efterlystes, men även en Free For All.

Nåväl, nu har 343 Industries goda nyheter på området, eftersom detta faktiskt kommer att läggas till imorgon (den 14 december). I ett inlägg på Reddit meddelar en utvecklare från studion:

"I'm happy to report that a Slayer playlist is officially locked and loaded for the update next week. Four new playlists: Slayer, Fiesta, FFA, and Tactical Slayer (SWAT) will all be added via a services update on Tuesday, Dec. 14."

Det andra huvudsakliga klagomålet var level-systemet, som också görs om efter att ha varit både väldigt långsamt och inte uppmuntrat till att spela så bra som möjligt, eftersom det baserades på att göra dagliga utmaningar. Vissa ändringar har redan gjorts, men mer kommer imorgon i vad 343 kallar "a small initial step towards 'performance based XP'":

"Next week's update will also include adjustments to challenges including removing some particularly frustrating mode-specific ones, reducing some requirements for others, making the weekly ultimate challenge less intensive".

Vilken av dessa nya spellistor är viktigast för dig?

Halo Infinite

Relaterade texter

7
Halo Infinite - Season 2: Lone WolvesScore

Halo Infinite - Season 2: Lone Wolves

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har spelat den andra säsongen av Halo Infinite, men är tyvärr inte helt imponerade av det som erbjuds, där kvantiteten är största problemet...

Halo Infinite - KampanjenScore

Halo Infinite - Kampanjen

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sex år, flera miljarder kronor och en rejäl försening senare är nu Halo Infinite äntligen här. Är det den mjuka reboot som utlovats, och framför allt - är det bra...



Loading next content