Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Planet Zoo

Gamereactor Live: Vi kollar in Planet Zoos Europe Pack

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I går släppte Frontier Developments nästa DLC för sin djurparkssimulator Planet Zoo, en expansion som innehåller en massa nya djur, omgivningar och till och med ett nytt scenario att kolla in. Det här tillägget, som kallas Europe Pack, är baserat på den europeiska kontinenten och därmed har allt med vår världsdel att göra, inklusive godsaker med medeltidstema.

Med fem nya djur, över 250 nya landskapsdelar och ett scenario med jultema att se fram emot, kommer vi idag dyka tillbaka in i simulatorn i Gamereactor Live för att se hur Europe Pack har förstärkt och utökat upplevelsen av Planet Zoo.

Som vanligt kör vi igång 16:00 på GR Live-hemsidan där Rebeca kommer att bygga sina drömmars zoo under ett par timmar. Du kan redan nu kolla in alla de nya godbitarna från Europe Pack i videon nedan.

HQ
Planet Zoo

Relaterade texter

0
GRTV spelar Planet Zoo

GRTV spelar Planet Zoo

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Frontier Development har precis släppt lös djurparksimulatorn Planet Zoo och GRTV-teamet har tillbringat ett par timmar med titeln för att se om de vildsinta aporna kan...Loading next content