Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil Village

Resident Evil Village var det spel flest körde igenom 2021

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

HowLongtoBeat ägnar en stor del av året åt att samla in data för att ge oss en bild av våra vanor när det gäller hur mycket vi spelar populära titlar samt hur ofta vi blir klara med dem.

Vi har redan fått se listan över spelen vi av olika anledningar väljer att inte klara, med Twelve Minutes i spetsen. Nu är det dags för något mer positivt och här är titlarna vi faktiskt har spelat igenom - med Resident Evil Village, Metroid Dread och Ratchet & Clank: Rift Apart i topp.

Du kan kolla in listan nedan (som synes är det ett par titlar som är med på båda listorna över spelen vi klara minst och mest):


  1. Resident Evil Village

  2. Metroid Dread

  3. Ratchet & Clank: Rift Apart

  4. It Takes Two

  5. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

  6. Twelve Minutes

  7. Psychonauts 2

  8. Nier Replicant

  9. The Medium

  10. Little Nightmares II

Resident Evil Village

Relaterade texter

Resident Evil VillageScore

Resident Evil Village

RECENSION. Skrivet av Johan Mackegård Hansson

Ondskan har vaknat i en liten by någonstans i Europa och Johan har tillbringat en vecka med att skjuta varulvar och fly från stora vampyrdamerLoading next content