Svenska
Gamereactor
nyheter
Age of Empires IV

Age of Empires IV tycks vara på väg till Xbox

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Age of Empires IV släpptes till PC i oktober och fick mycket god kritik. Nu verkar det som om fler kommer att kunna haka på det roliga eftersom det finns tecken som pekar mot att det även är på väg till Xbox.

Det är Twitter-användaren Aggiornamenti Lumia som uppmärksammat att en produkt kallad XIP_CAR_JANUARY_2022 gjorts tillgänglig på Xbox Insider Hub. Age of Empires IV utvecklades med arbetsnamnet Cardinal och "CAR" är därmed förmodligen en förkortning av just Cardinal.

Microsoft har tidigare sagt att de inte utesluter att Age of Empires IV skulle kunna släppas till Xbox, och med XIP_CAR_JANUARY_2022 i åtanke verkar det kunna utannonseras inom en inte alltför avlägsen framtid. Med tanke på hur fantastiskt Halo Wars 2 var att spela med handkontroll, tror och hoppas vi att även detta ska kunna fungera väl.

Age of Empires IV

Tack GamingBolt

Relaterade texter

6
Age of Empires IVScore

Age of Empires IV

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Skrivbordsgeneralen Patrik har använt religiösa supervapen, stulit får och försökt att sluta titta på alla högupplösta minidokumentärer i en historisk återkomst av rang...

0
Age of Empires IV får nya fraktioner

Age of Empires IV får nya fraktioner

NYHET. Skrivet av Patrik Severin

Det historiska realtidsstrategispelet Age of Empires IV, som vi delade ut en nia till, bekräftades under gårdagskvällen få nytt innehåll. Två nya fraktioner är på väg,...



Loading next content